Naši Ašihara borci spremni za SP

Izvor: B92, 25.Mar.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Naši Ašihara borci spremni za SP



U danskom gradu Viborgu od 5. do 9 aprila biće održano Svetsko prvenstvo u Ašihara Kaikan borbenoj veštini (13th Sabaki spirit chalenge). Naša nacionalna selekcija, koja na to takmičenje ide da bi dobila licencu i učila, prvi put učestvuje na jednoj takvoj manifestaciji.

Predsednik saveza Svetlan Skenderovski, majstor kjokušin kaia i trofejni trener, smatra da naš tim može mnogo da nauči na tom prvenstvu.

"Mi idemo da učimo, jer nam nisu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << svi aspekti te veštine poznati u potpunosti. Tu postoje neke tehnike koje mi još nismo usavršili, pa će to biti odlična prilika da učimo od najboljih. Svi naši takmičari su u dobroj formi i učiniće sve da na pravi način predstave našu zemlju na prvenstvu", rekao je sensei Skenderovski.

U skladu sa filosofijom te veštine svoju plemenitost i humanost na delu su pokazali predsednik Ašihara saveza Skenderovski i generalni sekretar Veselin Jovanović, koji su svoje organe zaveštali Institutu za transplantaciju Kliničkog centra Srbije.

Sve borbe na prvenstvu biće održane 7. aprila. Preostala tri dana predviđena su za seminare i prezentacije.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.