Narod me odbranio

Izvor: Glas javnosti, 29.Avg.2009, 09:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Narod me odbranio

BivŠi predsednik Crvene zvezde, Dragan Džajić doživeo je ovacije pred početak utakmice „crveno-belih“ i praške Slavije. Ceo stadion skandirao je legendi kluba, koji je u razgovoru za Kurir i Glas javnosti rekao da je bio veoma dirnut i sve to doživeo kao veliku moralnu pobedu za sve ono što mu se dešavalo za poslednje dve godine.

Realna borba za titulu

Dragan Džajić smatra da Crvena zvezda s Vladimirom Petrovićem na klupi ima lepu budućnost.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti <<
- Pižon je izvukao maksimum iz ove ekipe. Mislim da je ljudima koji vode klub jasno da za sledeću sezonu treba da dovedu još nekoliko kvalitetnih igrača, kako bi obezbedili evropsku jesen. Trener Petrović radi dobro, igrači ga slušaju i Zvezda će ove sezone, iako je bez razloga otpisana, biti ozbiljan kandidat za oba trofeja. Uz onakvu podršku Delija, osvajanje titule nije nemoguća misija - smatra Dragan Džajić.

Daj Džajo krao si, i to na najseljačkiji način, falsifikujući potpise. Nosi svoje mafijaške pare u tvoju novu mafijašku domovinu i okani nas se. Pa ona rulja bi skandirala i Gadafiju samo da ju je neko poveo!

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.