Narančić novi trener Vojvodine

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Maj.2023, 15:59

Narančić novi trener Vojvodine

Nizao uspehe sa mladima.

Marko Narančić novi je trener prvog tima Odbojkaškog kluba Vojvodina, posle ostavke koju je podneo Slobodan Boškan, odlučeno je na sednici Upravnog odbora kluba iz Novog Sada.

U narednom periodu biće definisan i sastav prvog tima, a ono što je nagovešteno jeste to da će šansa biti data mlađim igračima.

Marko Narančić istakao se najviše po radu sa mlađim selekcijama, četiri godine vodio je juniorsku ekipu, sa kojom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je prošao tri ranga.

Veći deo juniorske i kadetske reprezentacije čine upravo mladi igrači crveno-belih iz Novog Sada, a kadeti kluba brane titulu prvaka Srbije.

- Zahvaljujem se klubu što mi je ukazao poverenje. Za mene je to velika odgovornost, ali i još veća čast da predvodim prvi tim mog kluba - istakao je Narančić, koji je karijeru počeo kao primač servisa, ali je završio na poziciji srednjaka.

Pored Vojvodine, igrao je u Grčkoj, Iranu, Kataru, Rusiji, Francuskoj, UAE, Kleku i Loznici.

Pogledajte kako izgleda Maria Kortizia, supruga Pietrosa Sotiroua prvotimca Ludogoreca 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.