Napredni „orlovi“

Izvor: Glas javnosti, 28.Avg.2009, 09:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Napredni „orlovi“

KoŠarkaŠka reprezentacije Srbije u pripremnom periodu pred početak šampionata Evrope u Poljskoj ostvarila je učinak od pet pobeda i dva poraza. Selektor „orlova“ Dušan Ivković i pored pozitivnog skora kaže da postoji još prostora za napredak i da će na tome da rade u završnoj fazi priprema u Beogradu.

- Sigurno je da imamo još dosta prostora da dodatno podignemo kvalitet i to je ono na čemu ćemo raditi u završnoj fazi priprema u Beogradu. Ono što je dobro, to je činjenica >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << da je posle serije utakmica igračima i stručnom štabu potpuno jasno kojim putem treba da se ide da bi se dostigla vrhunska forma i željena igra. To je odnos maksimalnog zalaganja i kolektivne igre u odbrani i napadu. Analiza učinka tima i napretka u igri biće obavljena u naredna dva dana - kazao je Ivković.

Uskoro dvojica manje na spisku

Košarkaška reprezentacija Srbije sinoć se vratila iz Atine, a igrači će današnji dan iskoristiti da se odmore od napornih priprema u prethodnom periodu. Od sutra baza naše selekcije biće hotel „Zira“, dok će treninzi do odlaska u Poljsku biti realizovani u dvorani Pionir. U tom periodu postoji mogućnost da se odigra još jedna utakmica zatvorenog tipa, ali se još ne zna koga će imati za protivnika. Selektor Ivković bi trebalo da u narednih nekoliko dana skrati spisak za dva igrača.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.