Napolitanci rekli NE Perezu!

Izvor: Sportske.net, 20.Mar.2019, 22:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Napolitanci rekli 'NE' Perezu!

De Laurentis nema nameru da prodaje najbolje.

Posle kupovine Milita iz Porta, Madriđani se okreću potrazi za njegovim partnerom u srcu odbrane.

Trenutni duo Ramos-Varan je blizu raspada, Španac je imao blizak susret sa samim Perezom dok bi Francuz mogao napustiti "Bernabe" zbog nedostatka motivacije.

Jedno od glavnih imena na Zizuovom spisku jeste Kalidu Kulibali, jedan od najboljih štopera današnjice i fudbalera Napolija.

Međutim, Madriđani >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ako se odluče na pregovore oko Senegalca nailaze na problem u samom početku razgovora a ime mu je Aurelio de Laurentis.

Kontroverzni vlasnik kluba sa juga Italije ni pod razno ne želi da pusti svog štopera, međutim prema nekim izvorima ponuda od 150 miliona evra bi malo omekšalo Italijana.

Trenutni rekord za najskupljeg defanzivca drži Virdžil van Dajk, Liverpul je investirao 85 miliona evra za Holanđanina, za transfer Kulibalija Madriđani će morati da sruše taj rekord.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.