Napoliju zabranjeno da otputuje na derbi sa Juventusom

Izvor: B92, 03.Okt.2020, 21:00

Napoliju zabranjeno da otputuje na derbi sa Juventusom

Iz Italije stiže informacija da su lokalne vlasti zabranile Napoliju da otputuje u Torinu na derbi Serije A protiv Juventusa.

Po svemu sudeći, ta utakmica koja je trebalo da se igra u nedelju od 20:45h biće otkazana.

Razlog je taj jer su dvojica igrača Napolija, Poljak Pjotr Zjelinski i Makedonac Eljif Elmas, testirani pozitivno na Kovid-19.

Uz njih, još šestoro članova stručnog štaba je takođe pozitivno, a sve nakon utakmice protiv Đenove i pobede >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << od 6:0.

Podsetimo, Đenova je imala čak 22 registrovana slučaja u svojim redovima, od čega čak 17 fudbalera.

Zbog toga je Napoliju zabranjeno da otputuju u torinsku regiju na meč sa Juventusom.

Videćemo kakvi su dalji potezi Serije A, a budući da ovo nije njihova odluka, spominje se da bi, u teoriji, Napoli mogao da izgubi meč sa 3:0.

Problem je jer odlaganje za ponedeljak nije realno zbog reprezentativnih obaveza koje će svi igrači imati već od tog dana.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.