Napoli u suzama, svi su večeras božanske desetke! (video)

Izvor: Sportske.net, 26.Nov.2020, 22:50

Napoli u suzama, svi su večeras božanske "desetke"! (video)

Predivan gest.

Vest koje preovladava svetskim medijima jeste smrt Dijega Armanda Maradone.

Legenda fudbala nas je napustila u svojoj šezdesetoj godini posle srčanog udara, podsetimo pre toga je imao i operaciju na složenu operaciju na mozgu.

Od njega se danas oprostio i Napoli. Na jugu Italije je proveo sedam godina, danas je i predsednik kluba De Laurentis najavio preimenovanje stadiona "San Paolo" u čast "El Pibea".

Večeras se Napolitanci >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << sastaju sa Rijekom u Ligi Evrope u okviru četvrtog kola - Maksimović i saigrači imaju samo jedno ime i samo jedan broj na svojim dresovima.

Naravno, piše Maradona a ispod je legendarna desetka.

Napoli players stepped onto the San Paolo pitch wearing Diego Maradona's No. 10 🙏🇦🇷 pic.twitter.com/hntgI7tC6Y

— Football on BT Sport (@btsportfootball) November 26, 2020

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Novak se oprostio od El Pibea (foto)

Izvor: Sportske.net, 27.Nov.2020, 01:12

Legenda legendi, šoumen šoumenu...Svet je i dalje u šoku posle smrti neponovljivog Dijega Armanda Maradone...Legenda svetskog fudbala je posle komplikacija sa srce preminula u svojoj šezdesetoj godini. Maradona je imao afiniteta prema ovom području, balkanski mentalitet dosta sličan južnoameričkom...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.