Napoli u pregovorima sa Arsenalom, gleda i ka Enfildu

Izvor: Sportske.net, 15.Avg.2018, 16:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Napoli u pregovorima sa Arsenalom, gleda i ka "Enfildu"

Predsednik Napolija Aurelio de Laurentis potvrdio je danas da taj klub pregovara sa "Tobdžijama".

Napoli traži golmana otkako je Aleks Meret slomio ruku na treningu prošlog meseca, šest dana pošto je došao u klub.

Kako je preneo Skaj, Napoli razmatra mogućnost dovođenja i Simona Minjolea iz Liverpula, ali je David Ospina po svemu sudeći prva želja Napolitanaca.

Osipna je treći golman Arsenala, posle dolaska Bernda Lenoa iz Bajera iz Leverkuzena. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Takođe, i Minjole je treći golman u Liverpulu posle dolaska Alisona iz Rome.

Predsednik Napolija rekao je da je klub zainteresovan za četvoricu golmana.

"Tačno je da bi Ospina mogao da dođe, pregovaramo, ali i dalje postoje neka neslaganja oko zahteva", rekao je De Laurentis za radio Kis Kis Napoli.

Slično kao i u Premijer ligi, prelazni rok u Italiji zatvara se uoči početka sezone, koja počinje 17. avgust, te im nije ostalo puno vremena.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ni Očoa ni Minjole – David Ospina je novi golman Napolitanaca

Izvor: MozzartSport.com, 15.Avg.2018

Tantalove muke Aurelija De Laurentisa sa golmanima ovog leta. Doveo je već dvojicu, ali je posle povrede Aleksa Mereta već na drugom treningu morao da krene i po trećeg. I izgleda da je konačno uspeo. Arsenalov David Ospina na pragu je selidbe u grad podno Vezuva. "Tačno je, Ospina bi mogao da dođe....

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.