Napoli u nadoknadi šokirao Juventus, trka za titulu nikad luđa!

Izvor: Sportske.net, 22.Apr.2018, 22:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Napoli u nadoknadi šokirao Juventus, trka za titulu nikad luđa!

Kakva završnica!

Fudbaleri Napolija pobedili su Juventus u Torinu rezultatom 1:0 u velikom derbiju 34. kola Serije A.

Čovek odluke bio je Kulibali koji je u 90. minutu posle kornera zakucao loptu glavom za veliku pobedu.

Juventus nije šutnuo nijednom u okvir gola, i nije zaslužio bodove večeras, a Napoli je ovom pobedom sada na bod od Stare dame, četiri kola pre kraja.

Trener Juventusa Maks Alegri iznenadio je u startnoj postavi, pošto je >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << mesto desnog beka zauzeo Benedikt Hevedes, ali je ubrzo morao da tumba u poslednjoj liniji.

Đorđo Kijelini je zbog povrede morao da napusti teren već posle 11 minuta, ušao je Lihštajner na poziciju desnog beka, a Hevedes zauzeo mesto u sredini.

Napoli ipak nije uspeo da iskoristi izostanak najboljeg štopera Juventusa, mada je bio konkretniji tokom čitavog susreta.

U prvom poluvremenu jedinu šansu vrednu pomena imao je Marek Hamšik, koji je u 24. minutu iskosa sa leve strane šutirao pored stative.

Alegri je već na poluvremenu odlučio da povuče neuobijačajeni potez, izveo je Paola Dibalu, a uveo Kuadrada, ali ni to nije uticalo na igru Juventusa.

Domaći su bili prilično bezopasni, delovalo je da su zadovoljni i bodom, i gotovo da nisu nijednom ozbiljnije pripretili golmanu Pepeu Reini.

Alegri je u poslednjih 20 minuta pokušao da razmrda svoj napad uvođenjem Mandžukića umesto Daglasa Košte, ali ni Hrvat nije pomogao Staroj dami koja nije imala nijedan šut u okvir gola.

Sari je takođe uzvratio, krenuo je ofanzivnije kada su ušli Milik i Zjelinski, ali je odbrana Juventusa bila sigurna i nije dozvoljavala veće probleme pred golom Bufona.

I onda, u 90. minutu pravi šok, Kaljehon je izveo korner, a Kulibali glavom zakucao loptu u mrežu za veliku radost gostiju.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Erupcija emocija pod Vezuvom, Napoli na bod od Juventusa

Izvor: RTS, 22.Apr.2018

Fudbaleri Napolija ostvarili su najvažniju pobedu u sezoni - pobedili su u gostima Juventus sa 1:0 i prišli na bod od "stare dame". . Četiri utakmice do kraja prvenstva, bod razlike između Juventusa i Napolija!..Napolitanci...

Nastavak na RTS...

Napoli u finišu utakmice srušio Juventus

Izvor: NoviMagazin.rs, 22.Apr.2018

Fudbaleri Napolija pobedili su u gostima Juventus sa 1:0 u poslednjoj današnjoj utakmici 34. kola italijanske Serije A...Junak trijumfa bio je Kalidu Kulibali koji je pogotkom u 90. minutu posle kornera Hosea Kaljehona savladao Đanuliđija Bufona nakon što je nadvisio u skoku odbranu Juventusa...Domaćin...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Sari pokazao srednji prst navijačima Juventusa!

Izvor: Vesti-online.com, 23.Apr.2018, 12:33

Fudbaleri Napolija pobedili su Juventus u Torinu u velikom derbiju 34. kola Serije A sa 1:0 i četiri meča pre kraja sezone imaju samo bod manje od crno-belih...Veliki trijumf gostima iz Napulja doneo je Kulibali u poslednjim trenucima duela, a utakmici na "Alijanc" stadionu prethodio je incident čiji...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.