Napoli sa Macarijem pokorio Bergamo

Izvor: B92, 25.Nov.2023, 21:14

Napoli sa Macarijem pokorio Bergamo

Novi/stari trener Napolija Valter Macari vodio je svoj tim do pobede nad Atalantom u gostima 2:1 u 12. kolu Serije A.

Imajući u vidu učinak Napolitanaca u gostima ove sezone, sasvim očekivan ishod.

Bila im je ovo četvrta uzastopna pobeda van Napulja u okviru Serije A, posle trijumfa protiv Lečea, Verone i Salernitane.

Bergamo je, jasno, bio daleko veći izazov, ali je i Napoli ovog puta imao novog aduta uz sebe - iskusnog trenerskog "vuka" Valtera Macarija >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << koji je tokom reprezentativne pauze zamenio Rudija Garsiju.

Takođe, imao je Napoli za ovog put spremnog i Viktora Osimena, koji se je meč krenuo sa klupe ali je potom, po ulasku u igru, doprineo pobedi asistencijom za Elmasa.

Nigerijac je kročio na teren u 63. minutu, a u 79. omogućio Makedoncu egzekuciju.

Prethodno, u 44. minutu Kvarakčeliaj je doneo gostima vođstvo, koje je u 55. anulirao Lukman.

Atalanta nije uspela da režira preokret, ostala je na kraju i bez pobede, a Napolitanci će nedelju dočekati na trećem mestu i nadom da je sa ovim danom i Macarijevim dolazi bolje vreme.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.