Napoli na pragu prvog pojačanja?

Izvor: Sportske.net, 18.Maj.2018, 22:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Napoli na pragu prvog pojačanja?

Sari ostaje, ali izgleda da će naredne sezone predvoditi nešto drugačiju ekipu.

Aurelio De Laurentis je uspeo da odradi najveći posao za narednu sezonu, ubedio je Mauricija Sarija da potpiše novu saradnju, ostaje još samo da se dogovor dve strane ozvaniči.

Nakon toga, okrenuće se na "San Paolu" sastavljanju ekipe za narednu sezonu, a jasno je da će biti velikih promena.

Tim bi mogli da napuste Žoržinjo, Hisaj, Dris Mertens, pa možda čak i Kulibali >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << i Hamšik, dok se naziru i pojedina pojačanja.

Pisali smo da bi put Napulja mogli da krenu fudbaleri Barselone i Evertona, više o tome OVDE.

Sada italijanski mediji prenose da je Napoli u pol poziciji da obezbedi potpis talentovanog urugvajskog veziste Lukasa Toreire.

Ovaj fudbaler je zaludeo brojne evropske velikane svojim partijama u dresu Sampdorije ove sezone, upisao je 36 startova u redovima ekipe iz Đenove, postigao je pritom i četiri gola i upisao jednu asistenciju, ali ima i prosečnu uspešnost u dodavanjima od 87,2 odsto, što je vrlo bitna stavka za jednog centralnog vezistu.

Pregovori su već otpočeli, a predsednik Sampdorije Masimo Feraro smatra da bi Napoli trebalo da aktivira klauzlu u Toreirinom ugovoru, koja iznosi 25 miliona evra.

Videćemo da li će na kraju postići dogovor za neku manju cifru, ili će De Laurentis na "Luiđi Feraris" morati da pošalje pomenutu svotu (25 miliona evra).

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Posle Sarija, potop!

Izvor: Sportske.net, 19.Maj.2018, 12:09

Kud koji, mili moj...Nakon što su italijanski mediji objavili vest da je transfer Žoržinja u Englesku jako blizu, Napoli bi mogao da doživi pravi egzodus na kraju sezone...Iako "Partenopei" nikada nisu bili bliži osvajanju Skudeta još od poslednjeg osvojenog pre 28 godina, izgleda da im sledi "voljno"....

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.