Napoli - Zbog serije propadaju pojačanja?

Izvor: Sportske.net, 16.Jan.2018, 18:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Napoli - Zbog serije propadaju pojačanja?

Lista je duga, na njoj je mnogo imena, mada svako ko je gledao jasno je zbog čega fudbaleri okreću glavu od Napulja...

Napolitanci su u nevolji, posle Verdija, ni druge mete nisu impresionirane, Sati traži pojačanja, ali malo ko želi pod Vezuv.

Problem nije u novcu, ni ambicijama kluba, dosta fudbalera se plaši da živi u gradu.

Serija "Gomora" samo je doprinela negativnom imidžu grada gde niko nije bezbedan, a pljačke i pretnje oružjem su se događale >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << svim igračima, čak i samom Mareku Hamšiku koji je idol navijača.

Zbog toga fudbaleri izbegavaju da potpišu za Napoli, Mario Gomez i Mandžukić nisu želeli ni da pregovaraju, ali je De Laurentis uspeo da ubedi Iguaina. Pregovori sa Lionom oko Gonalona i Tolisoa su prekinuti kada je agent dvojice igrača izjavio da su njegovi klijenti gledali "Gomoru" i da ne žele pod Vezuv.

Isto se desilo sa Klasenom koji je završio u Totenhemu, ali i Vrsaljkom koji je izabrao madridski Atletiko.

Zbog toga su često propadali poslovi koji su praktično dogovoreni, a Napoli je odbio i Pjaca koga je Dinamo već prodao u tandemu sa Rogom, ali je on odbio da ode na jug Italije.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.