Izvor: Blic, 08.Mar.2006, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Naplatiću Vespremu dugovanja iz ugovora

Naplatiću Vespremu dugovanja iz ugovora

Čovek zvani - Beton. Za prijatelje - Lepi Cane. Ljubiteljima rukometa je jasno da je reč o Ratku Nikoliću, jednom od najboljih pivotmena sveta, uzdanici španskog Portland San Antonija.

Puno je tema za razgovor sa sjajnim rukometašem, a plasman u polufinale Lige šampiona je došao kao melem na ranu posle neuspeha reprezentacije Srbije i Crne Gore na Evropskom prvenstvu. Eliminisali ste možda najtežeg protivnika u Ligi šampiona?
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
- Bilo je to finale pre finala jer je Barselona aktuelni šampion Evrope. Prošli smo dalje, iako su sudije bile naklonjene Kataloncima. Pružili smo dobru partiju, pre svih Lozano, Balić, golman Svenson i ja - ističe Nikolić. U polufinalu igrate protiv Vesprema, vašeg bivšeg kluba?

- Na žrebu smo mogli da izvučemo još Sijudad Real i Flensburg, a ispalo je da ćemo put ka finalu tražiti preko Mađara. Iskreno, priželjkivao sam takav ishod žreba. Zbog odnosa u kvalitetu dva tima, ubeđen sam - sigurno prolazimo dalje. Uz sve to imaću priliku da im, konačno, naplatim za sva dugovanja koje mi nisu isplatili iz ugovora dok sam branio boje mađarskog prvaka. Zbog svega toga, očekuje špansko finale u Ligi šampiona. E, protiv Reala će hnam biti malo teže jer tu igraju Rutenko, Metličić, Hernandez, Stefansona i njihovog najvećeg aduta Šterbika.

U prvenstvu branite titulu, a želite i Kup kralja?

- Pokušaćemo da dođemo do titule ali moramo Barselonu da pobedimo u Blaugrani. Mislim da smo, zaista ,moćan tim i da Barseloni neće ništa pomoći u borbi za taj trofej. Pobedili smo ih dva puta ove sezone, pobedićemo ih i treći put - zaključuje Ratko Nikolić. G. Grče

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.