Napisao da je spreman, pa završio na klupi! Vlahović iskreno otkrio zašto ga nije bilo protiv Kameruna

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Nov.2022, 16:54

Napisao da je spreman, pa završio na klupi! Vlahović iskreno otkrio zašto ga nije bilo protiv Kameruna

Uvek je spreman!

Dušan Vlahović je izašao pred novinare i odgovorio na razne glasine.

Upitan je ko ruši atmosferu u reprezentaciji i na koga je mislio kada je rekao da "neko" želi zlo timu. U isto vreme, odgovorio je kako to da je na Instagramu napisao "uvek spreman", a onda ga nije bilo protiv Kameruna.

- Odnosi se na sve ljude koji pišu te nebuloze. To je protiv interesa reprezentacije. Mislim da nije korektno i nije u redu, ja sam se zato oglasio. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Ne da bih se nekome pravdao, već da zaštitim svoje ime i prezime. To ne može tako da se radi. Ja sam uvek spreman, jer ću da igram sa jednom nogom za Srbiju. Ali ako je za tim bolje da budem na klupi ili da uđem na minut, ja ću ući na minut. To je sve u dogovoru sa Misterom, nema nikakvih problema - rekao je Vlahović.

NE PROPUSTITE! Sve vesti o Mundijalu u Kataru pročitajte OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.