Napadač produžio ugovor sa Realom

Izvor: Sportske.net, 20.Sep.2017, 14:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Napadač produžio ugovor sa Realom

Iako je često osporavan, iskusni golgeter ima veliko poverenje stručnog štaba i uprave madridskog velikana.

Real vredno radi ovih dana na produžavanju ugovora sa igračima, ali i sa stručnim štabom.

Dvostruki uzastopni prvak Evrope produžio je saradnje sa Marselom, Iskom i Karvahalom, a uskoro bi novi ugovor sa klubom trebalo da parafira i Zinedin Zidan.

Danas je potpis na novu saradnju sa klubom stavio i jedan od igrača sa najvećim stažom u klubu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Karim Benzema.

Francuski napadač je u Realu od 2009. godine, upisao je do sada 371 zvaničnih nastupa za klub sa "Bernabeua", postigao je 181 gol.

Osvojio je sa Realom dva puta Primeru, dva puta Kup Kralja, dva puta Superkup Španije, u tri navrata Ligu Šampiona, a po dva puta je osvajao i UEFA Super Kup, kao i FIFA Svetsko klupsko prvenstvo.

On je saradnju sa klubom produžio do 2021. godine.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Benzema od milijardu evra!

Izvor: Sportske.net, 20.Sep.2017

Karim Benzema, fudbaler Real Madrida, danas je potpisao novi ugovor...Novi ugovor sa Real Madridom danas je potpisao Karim Benzema, napadač ovog tima, o čemu ste mogli da čitate OVDE...On ima poverenje stručnog štaba, pa je danas potpisao do 2021. godine. Pored njega, ove nedelje su Isko i Dani...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.