Napadač Haitija promašio zicer u nadoknadi pa završio u suzama (video)

Izvor: Sportske.net, 05.Jun.2016, 11:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Napadač Haitija promašio zicer u nadoknadi pa završio u suzama (video)

Imao je Belfort kolosalnu priliku da postane junak Haitija i donese bod svojoj zemlji na prvoj utakmici Kopa Amerika protiv Perua, ali je umesto toga postao tragičar.

'Inke' su vodile od 60. minuta sa 1:0 golom besmrtnog Paola Gerera i na kraju uz dosta sreće upisale sva tri boda.

Napadač turskog Trabzona, Kervin Belfort, čovek koji je ušao sa klupe 20-ak minuta pre kraja regularnog dela meča umesto Dukensa Nazona, imao je veliku šansu da >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u 94. minutu spreči poraz svog tima, ali je njegov udarac glavom nakon predkida završio tik pored stative.

Teško mu je pao ovaj promašaj, grcao je u suzama.

Nakon prvog kola u grupi B na Kopa Amerika, Peru se izdvojio na čelu na tabele sa 3 boda, Brazil i Ekvador, koji su remizirali bez golova, imaju po bod, dok je Haiti ostao na nuli.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Urugvajcima sve naopako, od himne do finiša! (video)

Izvor: Sportske.net, 06.Jun.2016, 08:32

Triler u Arizoni, slave "Sombrerosi". Rege bojsi po navici, navikli se na 0:1...Posle ne baš zanimljivog fudbala, u prvih nekoliko mečeva Kopa Amerike, pravi triler u sudaru Meksika i Urugvala...Loše je počelo za Urugvaj u Glendejlu, prvo je odsvirana čileanska himna umesto njihove, da bi nakon...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.