Napadač Čelsija propušta start sezone

Izvor: B92, 05.Avg.2023, 17:55

Napadač Čelsija propušta start sezone

U taboru Čelsija su zabrinuti zbog povrede napadača Kristijana Nkunkua.

Pojačanjeovog leta iz Lajpciga, po svemu sudeći propustiće početak Premijer lige zbog povrede koju je zadobio na prijateljskom meču sa Borusijom Dortmund (1:1).

On se povredio posle jednog duela za loptu sa iskusnim Matsom Humelsom.

Ipak, u Čelsiju se nadaju da se, kada je u pitanju oporavak igrača, pre radi o nedeljama nego o mesecima.

Iako su pojedini igrači Čelsija >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << imali pritužbe na kvalitet terena na stadionu u Čikagu, menadžer "plavaca" Maurisio Poćetino je odbio da okrivi stanje terena za povredu igrača.

"Nisam video akciju, ali ne radi se o terenu. Uvek se rizikuje jer teren nije najidealniji, koriste ga i za druge sportove. Mislim da će pre biti da nije imao sreće u toj situaciji, nego da je povreda do stanja terena", rekao je Poćetino.

Inače, Nknku je ovog leta stigao iz Lajpciga za 60 miliona evra.

Čelsi u prvom kolu u Premijer ligi dočekuje Liverpul 13. avgusta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

ČELSI U VELIKIM PROBLEMIMA: Bez napadača na početku sezone, povredio se na prijateljskom meču

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Avg.2023

Maler za Nkunkua...U taboru Čelsija su zabrinuti zbog povrede napadača Kristofera Nkunkua. Pojačanjeovog leta iz Lajpciga, po svemu sudeći propustiće početak Premijer lige zbog povrede koju je zadobio na prijateljskom meču sa Borusijom Dortmund (1:1)...On se povredio posle jednog duela za loptu...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.