Napadač Albanije: Nije bilo fudbala

Izvor: B92, 15.Mar.2015, 17:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Napadač Albanije: Nije bilo fudbala

Albanski reprezentativac Bekim Baljaj izjavio je da u duelu sa Srbijom u kvalifikacijama za EURO 2016 nije bilo fudbala.

Utakmica Srbije i Albanije na stadionu Partizana prekinuta je u 41. minutu pošto se iznad terena pojavio dron sa zastavom ’Velike Albanije’.

Baljaj je oteo zastavu koju je Stefan Mitrović skinuo sa drona, a u intervjuu za portal „Goal“ istakao da je u tom meču svega bilo osim fudbala.

“Mislim da je to prošlost, nešto što >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << se tamo dogodilo bilo je iznenađenje za sve, iako svi znamo istoriju. Mi smo tamo išli da igramo fudbal, ali fudbala nije bilo, rekao je Baljaj.

Disciplinska komisija UEFA donela je odluku da prekinutu utakmicu u Beogradu registruje pobedom Srbije od 3:0, ali su se Albanci žalili, pa se čeka odluka CAS u aprilu.

“Odluka nije još konačna i sigurno nam ovakva nije naklonjena. U aprillu će biti doneta konačna odluka”, istakao je napadač Rijeke.

On prisetio da niko nije očekivao prolaz na EURO kada su izvučene grupe, ali da sada ambicije ove selekcije zavise od odluke Suda za sportsku arbitražu.

“Na početku, kada smo videli grupu, niko nije baš verovao, ali posle pobede u Portugalu koja je bila iznenađenje za sve nas, počeli smo da verujemo kako možemo uspeti u kvalifikacijama. Čekamo još konačnu odluku o meču protiv Srbije. Utakmica s Jermenijom je specifična i vrlo bitna za nas i, ako pobedimo, šanse nam rastu”, zaključio je Baljaj.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.