Napad i u Nemačkoj, jedna osoba ubijena

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Avg.2017, 18:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Napad i u Nemačkoj, jedna osoba ubijena

Jedan čovek je ubijen, a drugi je ranjen u napadu nožem u nemačkom gradu Vupertalu, na zapadu zemlje, a napadač je i dalje u bekstvu, saopštila je danas policija.

"Možemo potvrditi da je došlo do smrtonosnog napada. Jedan čovek je umro, a drugi je u bolnici", izjavila je portparolka policije za agenciju Frans pres.

Policija je, takođe, saopštila da se traga za jednim ili više napadača, ali nije mogla da pruži više informacija o okolnostima napada.

Napad nožem se dogodio oko 14:45 sati po lokalnom vremenu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Krvavi pir u Nemačkoj: U napadu nožem jedna osoba ubijena (FOTO)

Izvor: BKTV News, 18.Avg.2017

Jedan čovek je ubijen, a drugi je ranjen u napadu nožem u nemačkom gradu Vupertalu, na zapadu Nemačke...Policija je saopštila da je napadač i dalje u bekstvu...Krvoproliće u Finskoj! Redom ubadao prolaznike, ima mrtvih! (FOTO, VIDEO).."Možemo potvrditi da je došlo do smrtonosnog napada. Jedan...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.