Naoštrili se u Podgorici pred meč odluke sa Zvezdom, jedan od najboljih najavljuje uživanje!

Izvor: Sportske.net, 21.Apr.2019, 10:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

''Naoštrili'' se u Podgorici pred meč odluke sa Zvezdom, jedan od najboljih najavljuje ''uživanje''!

Vratio se optimizam među košarkaše Budućnosti posle dve uzastopne pobede nad Crvenom zvezdom.

U ponedeljak od 19 časova igra se peta, odlučujuća utakmica finalne serije plej-ofa ABA lige.

Crvena zvezda će dočekati Budućnost u čijim redovima vlada sve veći optimizam posle dva trijumfa u ''Morači''.

Jedan od najzaslužnijih što je Budućnost izborila majstoricu, Edvin Džekson, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << silno je motivisan da sutra u Beogradu zada i najteži udarac Crvenoj zvezdi, svestan da će crveno-beli imati ogromnu podršku sa tribina.

U izjavi koju prenose ''Vijesti'', prokomentarisao je i prve dve utakmice u Beogradu, ali uz optimističku poruku pred povratak u ''Pionir''.





''Igrao sam u velikim dvoranama, pred mnogo ljudi, ali nekada stvari odu izvan sporta. Niko ne voli da bude ispljuvan, pogotovo kad ne može da odgovori.







To je bilo kukavički, da me neko od njih video na ulici, zna da to ne bi smeo da uradi.







Ali, u dvorani je bilo dozvoljeno da se pljuje po nama na terenu, na klupi... Takva je klima u Beogradu, kad igrate u „Pioniru” znate da će vas navijači vređati i pljuvati, ali ako pobedite, to čini trijumf mnogo slađim. Nadam se da ćemo uživati u ponedeljak", istakao je Džekson.

Bilo kako bilo, on je uveren da će Budućnost pružiti mnogo jači otpor Zvezdi nego što je to bilo u prve dve utakmice.

''Svakome od nas se podiglo samopouzdanje, prije svih meni i Norisu Kolu. Naravno, kad ne postignete koš iz otvorenih pozicija, košarka je mnogo teža igra. Važno je da se lopta kreće, bez obzira na to gdje igrate. Sada samo moramo da se borimo, ne zanima nas da li ćemo igrati ružno, hoću li dati 20 ili nijedan poen, važno je samo da se pobedi", istakao je Džekson.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ONI ĆE DELITI PRAVDU: Poznate sudije za MAJSTORICU finala ABA lige! Svi se pitaju otkud BAŠ oni (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Apr.2019

Crvena zvezda i Budućnost odlučuju o tituli...Određeni su arbitri za petu utakmicu finalne serije plej-ofa ABA lige. Crvena zvezda i Budućnost u ponedeljak će odlučiti o šampionu regonalnog takmičenja i putniku u Evroligu, a pravdu na ovoj utakmici deliće Slovenac Sašo Pukl, Hrvat Tomislav...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Tomić ''nacrtao'' majstoricu, da li će se obistiniti ove njegove reči?

Izvor: Sportske.net, 21.Apr.2019

Trener Crvene zvezde Milan Tomić i košarkaš Dejan Davidovac danas najavili sutrašnju majstoricu finala ABA lige...Ponedeljak u 19 časova - to je termin odigravanja odlučujuće utakmice za titulu prvaka ABA lige i plasman u Evroligu...Crvena zvezda će u prepunom ''Pioniru'' dočekati Budućnost,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.