Nani Roma pobednik Dakar relija

Izvor: Vesti-online.com, 19.Jan.2014, 01:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nani Roma pobednik Dakar relija

Španski automobilista iz tima Mini pobednik je Dakar relija koji se danas završio u Čileu.

Čestitke: Nani Roma i Stefan Peterhansel

Roma je pred start 13, poslednje etape, imao 26 sekundi zaostatka iza Stefana Peterhansela, ali je Francuz po naredbi tima usporio, pa čak i stao, kako bi prepustio Špancu pobedu.

 

Tom naredbom je omogućeno da vozači Minija Roma, branilac titule Peterhansel i Naser Al Atijah iz Katara, zauzmu tri mesta >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << i sva mesta na pobedničkom postolju.

Njihova vozila su namerno stigla na cilj zajedno.

 

U trci motociklista pobedio je Španac Mark Koma, kome je ovo četvrta titula na Dakaru. Drugo mesto zauzeo je njegov sunarodnik Djordi Viladoms, dok je Francuz Olivije Pen na cilj stigao treći.

 

Srpski motociklista Gabor Sagmajster završio je reli na 53. poziciji.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nani Roma pobednik Dakar relija

Izvor: Dzungla.org, 19.Jan.2014

Španski automobilista iz tima Mini pobednik je Dakar relija koji se danas završio u Čileu.. OpširnijeVesti Online

Nastavak na Dzungla.org...

Roma pobednik Dakara, Sagmajster 53.

Izvor: RTS, 19.Jan.2014

Španski automobilista Nani Roma pobednik je ovogodišnjeg Dakar relija, dok je srpski motociklista Gabor Sagmajster takmičenje završio na 53. mestu, što je njegov najbolji rezultat u karijeri...Spanski automobilista Nani Roma iz tima Mini pobednik je Dakar relija. Roma je pred start 13, poslednje...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.