Nakon što su propali pregovori Zvezde i Beniangbe: Nađeno rešenje - potpisao Kolumbijac

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Feb.2024, 15:22

Nakon što su propali pregovori Zvezde i Beniangbe: Nađeno rešenje - potpisao Kolumbijac

Videćemo kako će se snaći ponovo u srpskom fudbalu.

Dilan Ortiz (23), bivši kolumbijski mladi reprezentativac, ponovo je u srpskom fudbalu. Potpisao je dvogodišnju saradnju sa Radničkim iz Kragujevca.

Postojala je mogućnost da Viktori Beniangba potpiše za Crvenu zvezdu i stigne u Kragujevac na pozajmicu. To se izjalovilo pošto je Genk povisio iznos obeštećenja, pa su u Radničkom našli novo rešenje.

Ortiz je prethodnih sedam meseci nastupao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za Slaven Belupo, ali se nije upisao u strelce na 18 mečeva u svim takmičenjima.

Prvi put je u Srbiju došao u februaru 2020. godine kada je bio na pozajmici u Čukaričkom, a u našoj zemlji je nastupao i za Mačvu i Proleter. Otišao je iz naše zemlje u julu 2022. godine u rusku Ufu za obeštećenje od 250.000 evra.

Tamo je na 42 utakmice postigao četiri gola i zabeležio osam asistencija.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.