Nakon poraza od Primorske oglasio se i Ostoja Mijailović, hoće li biti kazni?

Izvor: Sportske.net, 14.Okt.2019, 11:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nakon poraza od Primorske oglasio se i Ostoja Mijailović, hoće li biti kazni?

Partizan podbacio u Sloveniji.

Košarkaši Partizana neprijatno su iznenadili svoje navijače u Sloveniji gde su poraženi od Primorske.

Predsednik "crno-belih" Ostoja Mijailović istakao je u izjavi za Kurir da je nezadovoljan partijom ekipe, ali da je očekivao pad forme u nekom trenutku.

"Kao da nikada nisu igrali košarku. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Rekao sam posle pobede u Veneciji da će biti padova. Nakon tolikog niza pobeda, desi se takvo veče. Nije Primorska bila prejaka u odnosu na nas, ali momci nisu imali veče. Tako nešto se dešava i najvećim timovima na svetu. Kao što sam rekao, kao da nikad u životu nisu igrali košarku. Dešava se, nažalost, ali nije to svojstveno Partizanu, ni kvalitetu košarkaša ni stručnom štabu. Nije ovo finale ABA lige, već jedan meč", kazao je Mijailović.

O eventualnim kaznama prvi čovek Partizana nije želeo još da govori.

"Sačekaćemo da se vrate s puta. Videćemo kako će proći u Evrokupu, čeka nas važan meč, a potom i teško gostovanje Mornaru. Nije alibi, ali od deset mečeva mi osam igramo na strani", rekao je on.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

OGLASIO SE PREDSEDNIK PARTIZANA: Mijailović je imao šta da poruči igračima posle poraza od Primorske!

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Okt.2019, 00:10

Crno-beli izgubili u Kopru...Košarkaši Partizana doživeli su prvi poraz ove sezone. Posle serije sjajnih rezultata, Parni valjak je zaustavljen u Kopru od Primorske, što je bio razlog da se predsednik kluba iz Humske Ostoja Mijailović oglasi pred put u Viljnus...Izabranici Andree Trinkijerija igraju...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.