Nakon 423 dana konačno zaigrao za Milan, da li će biti veliko pojačanje?

Izvor: Sportske.net, 03.Nov.2018, 00:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nakon 423 dana konačno zaigrao za Milan, da li će biti veliko pojačanje?

Vrlo težak period za mladog desnog beka.

Andrea Konti, stigao je prošlog leta iz Atalante za 24 miliona evra, ali je do sada zabeležio samo 5 nastupa za "Rosonere".

Doveden je kao odličan desni bek, plaćen dosta novca, ali zbog povrede kolena je bio van terena čitavih 423 dana!

Sada je konačno gotovo i Milan se nada da bi ovo moglo da bude odlično pojačanje za njihov tim.

Bivši igrač Atalante se povredio početkom septembra prošle godine, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << a danas je odigrao 58 minuta za Milan Primaveru, koji su igrali protiv Kijeva.

"Mnogo sam patio jer nisam mogao da pomognem mojim saigračima", započeo je Konti.

"Bilo je i boljih vremena, da budem iskren, ali hvala svima i ja sam presrećan što sam uspeo da se vratim", rekao je dvadesetčetvorogodišnji igrač.

"Imam neverovatnu želju da izađem na teren, patio sam mnogo jer nisam mogao da pomognem saigračima, ali nadam se da ću uskoro biti 100% spreman."



Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.