Naklon do poda za kapitena Liverpula, organizovao Premijer ligu za borbu protiv koronavirusa!

Izvor: Sportske.net, 03.Apr.2020, 16:19

Naklon do poda za kapitena Liverpula, organizovao Premijer ligu za borbu protiv koronavirusa!

Svaka čast.

Kako prenose engleski mediji, kapiten Liverpula Džordan Henderson pokrenuo je inicijativu za pomoć zdravstvenim radnicima u Velikoj Britaniji.

On je navodno kontaktirao kapitene ostalih timova iz Premijer lige, kako bi se sakupilo što više novca u fondu za pomoć zdravstvenim radnicima u borbi protiv koronavirusa.

Kako stoje stvari, neke od najvećih zvezda Premijer lige će sakupiti milione funti, spekuliše se da bi mogli da se odreknu čak >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << 35% svojih plata!

Fudbaleri su dakle napravili prve korake, spremni su da pomognu i nema sumnje da će njihova pomoć biti od velikog značaja da se zdravstvo što bolje spremi za nastavak velike borbe protiv opake bolesti.

U Velikoj Britaniji je prema poslednjim informacijama zabeleženo 38168 zaraženih, borbu sa COVID 19 infekcijom izgubilo je 3605 ljudi na Ostrvu.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KAPA DOLE! Kapiten Liverpula pokrenuo ZVEZDE Premijer lige na borbu protiv korone!

Izvor: Kurir, 03.Apr.2020

Kapiten Liverpula Džordan Henderson pokrenuo je inicijativu za pomoć zdravstvenim radnicima u Velikoj Britaniji.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.