Najzad I Zvezda da dude favorit

Izvor: Kurir, 29.Nov.2008, 14:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najzad I Zvezda da dude favorit

Crvena zvezda tri kola pre kraja jesenjeg dela fudbalskog prvenstva Srbije na domaćem terenu dočekuje Čukarički. U prvom a

Crvena zvezda tri kola pre kraja jesenjeg dela fudbalskog prvenstva Srbije na domaćem terenu dočekuje Čukarički. U prvom meču, koji je odigran u septembru na Banovom brdu, dva tima igrala su nerešeno (2:2). Bio je to debi Čedomira Janevskog na klupi crveno-belih nakon smene Zdenjeka Zemana.

Hladno vreme i smrznut teren mogli bi da budu >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << veliki problem za oba tima. Bivše rukovodstvo Crvene zvezde letos je postavilo novu travu i specijalne grejače, mada pojedini zaposleni na Marakani spekulišu da grejanje ne radi.

- Video sam sneg i znam da vremenski uslovi neće biti naklonjeni ni nama ni protivniku. Videćemo šta će biti, očekujem da sve bude u redu s našim terenom - rekao je trener domaćina Čedomir Janevski.

Crvena zvezda zauzima treće mesto na prvenstvenoj tabeli, s tri boda manje od Vojvodine i čak 11 od Partizana. Crveno-beli igraju s velikim oscilacijama, ali uprkos svemu, Zvezda je apsolutni favorit protiv Čukaričkog, koji preživljava teške trenutke.

- Preostale su nam još tri utakmice do kraja prvog dela šampionata, dve kod kuće i jedna u gostima. Cilj nam je da osvojimo svih devet bodova i, ako nam se ukaže šansa, da prestignemo Vojvodinu na drugom mestu. Čukarički nas neće iznenaditi, igraće zatvoreno i na kontre. Dobro je što će biti oslabljeni za Vilotića i Aganovića, jer su nam ti igrači pravili dosta problema u prvom meču - poručio je Čedomir Janevski, koji nema kadrovskih problema.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.