Najveći transfer u istoriji srpskog fudbala dogovoren, čeka se Pogba!

Izvor: Sportske.net, 08.Jul.2019, 11:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najveći transfer u istoriji srpskog fudbala dogovoren, čeka se Pogba!

Sad više nema dileme, dve strane približile stavove, Francuz otputovao u Australiju, ali je za očekivati da se brzo vrati...

Izgleda da je priča završena, Pol Pogba je otputovao u Australiju sa ekipom, ali napustiće Junajted. Pitanje je još samo gde će završiti, Juventus je ponudio 130 miliona evra, Englezi traže 150. Oni bi pre novac, nego keš i igrača, u ponudi su Bejl i Isko, ali Solskjer veruje da je našao pravu zamenu za Pogbu.

Ako Francuz napusti "Old >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Traford" što je gotovo izvesno, Sergej Milinković Savić će pojačati Junajted. Transfer je praktično dogovoren, Lacio će inkasirati navodno oko 75 miliona plus bonuse.

Igli Tare je bio u Londonu, pregovarao, dve strane su približile stavove i čini se da se sada čeka Pogbina prodaja. On je delovao tužno juče pred put u Pert, priča se da je pri dolasku u Karington ponovio saigračima i Solskjeru da želi da ode, i to u Real, mada ne bi imao ništa protiv ni da se vrati u Juventus.

Kakva je odluka Junajteda?

Ostaje da sačekamo, ali Solskjer želi što pre da završi posao, mesec dana je do početka šampionata, ako već ne računa sa Pogbom, želi da odmah dobije Sergeja, ali i novac da kupi Megvajera iz Lestera.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rasplet oko Sergeja: 1) Mančester Junajted, 2) PSŽ, 3) Juventus

Izvor: MozzartSport.com, 08.Jul.2019

Odmor je završen, Sergej Milinković Savić se vratio u Italiju. Ali je pitanje koliko dugo će se zadržati na Čizmi. Pred nama su dani odluke u transfer sapunici koja traje već godinu i kusur dana. Prošlog leta je Klaudio Lotito nerealnim zahtevima od 150.000.00 evra sprečio transfer u Milan...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.