Najveći talenat kojeg je Ferguson ikada video ponovo u Premijer ligi!

Izvor: Sportske.net, 16.Jul.2019, 17:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najveći talenat kojeg je Ferguson ikada video ponovo u Premijer ligi!

Nekada velika nada Mančester junajteda dobila novu šansu na velikoj sceni.

Da li se sećate Ravela Morisona?

Englez je svojevremeno važio za jednog od najtalentovanijih igrača na Ostrvu, čak je i ser Aleks Ferguson tvrdio da je to najveći talenat kojeg je ikada video.

Ipak, nije uspeo da opravda očekivanja na Old Trafordu, pa je nakon epizoda u Vest Hemu, Laciju, pa sve do meksičnog Atlasa završio u Estersundu.

Iz Švedske je praktično >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << pobegao po okončanju ugovora, pa je danas potpisao jednogodišnji klub za Šefild junajtedom.

Novopečeni premijerligaš je spreman da se kocka sa temperamentnim 26-godišnjim Morisonom koji je često privlačio pažnju apsolutno nefudbalskim stvarima.

Još uvek ima vremena da se afirmiše na najvećoj fudbalskoj sceni.

✍️ | Exciting forward player Ravel Morrison is the latest addition to Chris Wilder's Premier League squad.

Following a trial period, the former Manchester United academy graduate has signed a one-year deal with an option for a longer stay with the Blades.#SUFC 🔴

— Sheffield United (@SUFC_tweets) 16. јул 2019.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.