Najveća fudbalska ekstaza Evrope - De Kajp rasprodat do kraja sezone

Izvor: MozzartSport.com, 06.Feb.2017, 17:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najveća fudbalska ekstaza Evrope - De Kajp rasprodat do kraja sezone

A do kraja Eredivizije ostalo je još 13 kola

Groningen, PSV, AZ, Go Ahed Igls, Utreht i Herakles. Preostalih šest utakmica Fajenorda na svom De Kajpu u Erediviziji. Šest od ukupno 13 koliko deli Ponos juga od prve titule šampiona Holandije još od 1999. godine. Roterdam, grad koji nikad ne spava, ovog proleća živi za taj dan. Ako vam treba konkretan dokaz, pogledajte klupske blagajne. Nema nikoga. Jer nema svrhe. Fajenord je danas objavio da je rasprodao sve ulaznice za domaće >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << utakmice do kraja ligaške sezone!

Jedina šansa za navijače koji nisu bili dovoljno brzi jeste da gostujući klub ne otkupi sve ulaznice koje mu sleduju prema pravilima lige. To se recimo desilo sa Groningenom. Posle samo nekoliko minuta blagajne su ponovo bile prazne.

Inače, ukupan kapacitet kultnog Tiganja, kako se narodski naziva De Kajp, iznosi 51.117 mesta.

I još jedno inače - na gostovanjima slede susreti sa ADO Den Hagom, Spartom, Herenvenom, Ajaksom u možda i odlučujućem sudaru sezone 2. aprila, te PEC Zvoleom, Viteseom i Ekselsiorom.

Fajenord trenutno ima pet bodova više od Ajaksa. Branilac titule šampiona iz Amsterdama ima i "otežavajuću okolnost" u vidu dvomeča sa Legijom u Ligi Evrope. Barem.

Toliko čekana 15. titula Fajenorda skoro nije bila bliža. Kec u Roterdamu u finišu sezone? U dosadašnjih 11 utakmica na De Kajpu prošao je čak devet puta uz samo dva remija. U ovakvim okolnostima morao bi da se podrazumeva.

(FOTO: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.