Najveća Jokanova muka, kako rešiti gorući problem?

Izvor: Sportske.net, 21.Okt.2018, 13:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najveća Jokanova muka, kako rešiti gorući problem?

Da li je sve pokušao, ima li još nekih opcija?

Kako odmiče sezona u engleskoj Premijer ligi, sve izraženiji su problemi Fulama kada je u pitanju igra u defanzivi.

Znate već da je ekipa Slaviše Jokanovića primila ubedljivo najviše golova od početka sezone u ovom takmičenju (25), a što je najgore, rešenja nema na vidiku.

Posle ubedljivog poraza od Arsenala (1:5) u prošlom kolu, Jokanoviću i njegovom timu dobro je došla dvonedeljna prvenstvena pauza >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << da nađe rešenje za pomenute probleme, očdkivalo se da će se rezultat videti juče protiv poslednjeplasiranog Kardifa, ali umesto toga, mreža ''Kotidžera'' je još jednom napinjena. Kardif je slavio sa 4:2, Fulam je pretrpeo šesti poraz i pao u zonu ispadanja.

Problemi sa defanzivom traju već dugo u Jokanovićevom timu, delom su izazvani i povredama pojedinih igrača, pa je srpski stručnjak, iz ovih ili onih razloga, iz utakmice u utakmicu stalno menjao poslednju liniju tima ispred golmana Betinelija.

Protiv Kardifa (4-3-3) su u odbrambenoj liniji igrali: Odoi, Rim, Čejmbers, Le Maršan. Epilog: 2:4.

Protiv Arsenala (3-4-3): Odoi, Rim, Le Maršan. Epilog: 1:5.

Protiv Evertona (4-4-1-1): Fosu-Mensa, Odoi, Rim, Brajan. Epilog: 0:3.

Protiv Votforda (4-3-3): Fosu-Mensa, Čejmbers, Moson, Sesenjon. Epilog: 1:1.

Protiv Mančester sitija (4-3-3): Kristi, Odoi, Moson, Sesenjon. Epilog: 0:3

Protiv Brajtona (4-3-3): Fosu-Mensa, Odoi, Moson, Le Maršan. Epilog: 2:2.


Dakle, u poslednjih šest mečeva u Premijer ligi, Fulam je primio ukupno 18 golova, pretrpeo je četiri poraza, uz dva remija, bez pobede.

Naredna utakmica je protiv Bornmuta na ''Krejven Kotidžu'' u sledećem kolu, da li je Jokanoviću ostala još neka kombinacija koju do sada nije isprobao, a da može da donese željeni rezultat.

Naravno, ne zavisi igra u odbrani samo od poslednje triojice ili četvorice igrača, već od celog tima, ali brojne promene u sastavu samo ilustruju da problem postoji i da pravo rešenje još nije pronađeno.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Jokanoviću se smeši otkaz, dve utakmice mu kroje sudbinu!

Izvor: Sportske.net, 22.Okt.2018, 10:33

Vlasnici Fulama postavili ultimatum...Slaviša Jokanović je u velikom problemu jer bi uskoro mogao da ostane bez posla...Prema navodima engleskih medija, Srbin ima dve utakmice da spasi poziciju menadžera u Fulamu...I pored toga što ima jednog od najefikasnijih napadača na Ostrvu Aleksandra Mitrovića,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.