Najvažnijih mesec dana karijere

Izvor: B92, 14.Apr.2014, 15:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Najvažnijih mesec dana karijere"

Kapiten Luverpula Stiven Džerard rekao je da veruje da bi sledeći mesec dana mogao da bude najvažniji u njegovoj karijeri.

Liverpul je u derbiju kola pobedio Mančester siti sa 3:2. Osim što je vezao desetu uzastopnu pobedu, klub s Enfilda je sa ta tri boda bliži tituli.

Liverpul je prvi na tabeli Premijer lige sa 77 bodva, ima dva više od drugoplasiranog Čelsija, a sedam više od Sitija koji je na trećem mestu. Međutim, klub iz Mančestera ima dva meča manje. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

"Uživam... Sjajno je igrati sa toliko vrhunskih igrača. Putovanje koje sam imao svih ovih godina... Bilo je uspona i padova, ali sada uživam u svakom minutu. Osećam se kao da ponovo imam 21 godinu. Osećam da najvažniji mesec u mojoj karijeri upravo počinje", rekao je Džerard.

Do kraja Premijer lige ostalo je još četiri kola, a ukoliko "Crveni" zabeleže sve pobede osvojiće prvu titulu šampiona posle 24 godine.

U narednom kolu Liverpul gostuje Noriču, potom dočekuje Čelsi, a u poslednja dva meča igra protiv Kristal Palasa i Njukasla.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.