Najuticajnije španske novine proglasile Milorada Mažića Hrvatom! (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 10.Avg.2016, 19:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najuticajnije španske novine proglasile Milorada Mažića Hrvatom! (FOTO)

Milorad Mažić tokom Superkupa Evrope; Foto: AP/Tanjug

Španska Marka je verovatno najbolji i najuticajniji španski medij, ali i najboljima se dešavaju greške. Jednu takvu veliku grešku načinili su u tekstu u kome su analizirali suđenje najboljeg srpskog arbitra Milorada Mažića.

Naime španski novinar, koji se bavio analizom suđenja na meču Superkupa Evrope između Reala i Sevilje, istakao je da je ''hrvatski arbitar'' fantastično procenio situaciju u kaznenom prostoru >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << Reala u 72. minutu, kada je Ramos sapleo Vitola.

Bivši internacionalni delilac pravde Anduhar Oliver, koji je Markin specijalni komentator, koji analiyira suđenje, istakao je da je Serhio Ramos na nedozvoljen način zaustavio Vitola u šesnaestercu i da je Mažić opravdano dosudio penal za Sevilju.

Takođe, istakao je i da je Milorad dobro postupio kada je poništio gol Ramosa, pošto je on napravio prekršaj nad Ramijem.

Ipak, greška vezana za Mažićevu nacionalnost je zaista amaterska.

Printskrin: Marca.com

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.