Najtraženiji igrač na svetu, Juve i Real imaju rešenje?

Izvor: Sportske.net, 12.Jan.2019, 10:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najtraženiji igrač na svetu, Juve i Real imaju rešenje?

Više nema sumnje, njega će svi hteti na leto, Real ima udicu kojom bi ubedio Juventus...

Paulo Dibala na naslovnim stranama, svakako, ako su tačna pisanja italijanskih medija biće najtraženiji igrač na tržištu narednog leta.

Naime, ako ode Ikardi, Inter bi da uloži novac u Argentinca, ali "La Hoja" košta oko 130 miliona evra.

Žele ga Atletiko, Bajern, Mančester Siti, PSŽ i Real Madrid.

Ovi poslednji imaju ključ u rukavu, Iska.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />Juve silno želi Andalužanina na leto, ali Perez hoće da ga menja za Dibalu.

Ipak, čini se da je, s obzirom na situaciju ove sezone fudbaler Juventusa vredniji na tržištu, Isko se procenjuje na oko 100 miliona. Uz španskog reprezentativca, Perez ima još jedan adut, Marsela koji želi da se pridruži Ronaldu.

Zbog toga je moguće da Italijani zagrizu, moraće i da reše pitanje Iguaina, Čelsi im je nudio Moratu, njihovog bivšeg igrača u zamenu, ali Juventusu Španac nije potreban. Oni žele novac na leto za "Pipitu" koga će Milan teško otkupiti, ako se nastave sukobi sa Leonardom i loša forma.

U svakom slučaju, problem sa Dibalom je što Alegri ne može da mu nađe pravo mesto u 4-3-3, Mandžukić i Ronaldo su nedodirljivi, a sigurno da Juve želi da forsira Bernadeskija i da bi Isko mnogo više značio u organizaciji igre, gde mnogi veruju da italijanski šampion previše zavisi od Miralema Pjanića.

Bilo kako bilo, ove zime od toga nema ništa, Dibala ostaje, kao i Isko u Realu, videćemo šta će se desiti na leto i hoće li Juventus, kako se sve češće pominje žrtvovati "La Hoju".

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Barsa prelomila, Nigerijac kao "prva pomoć", Srbin prva meta u junu!

Izvor: Sportske.net, 12.Jan.2019

Otišao Munir, rekli "ne" bivšem igraču Reala, džoker stiže iz Kine, a onda na leto i Suarezov naslednik!..Barselona je prodala Munira Sevilji šest meseci pre istekao ugovora, Marokanac koji je svojevremeno zaigrao za Španiju je u kasu Katalonaca uneo simboličnih milion evra, a sada sledi potraga...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.