Najt u Finiksu, MKV u Milvokiju

Izvor: MVP.rs, 19.Feb.2015, 23:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najt u Finiksu, MKV u Milvokiju

Finiks, Filadelfija i Milvoki su razmenili igrače.

Filadelfija nastavlja sa "pravljenjem tima za budućnost", a u trejdu tri tima razmenjena su četiri igrača i nekoliko pikova.

Filadelfija je poslala Majkl Karter Vilijamsa u Milvoki, koji je dobio Tajlera Enisa i Majlsa Plamlija, Finiks je dobio Brendona Najta, dok su Seventisiksersi dobili pravo na buduće draft pikove prve i druge runde.

Teško je proceniti koja ekipa je profitirala >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << ovim trejdom. Brendon Najt je igrao najbolju sezonu u karijeri i možda su Baksi za njega mogli da dobiju i više, ovako su dobili Vilijamsa koji će se sigurno dobro uklopiti u sistem Džejsona Kida. Sa druge strane, Finiks je rešio pitanje kombo beka posle odlaska Gorana Dragića, dok je Filadelfija nastavila sa prikupljanjem pikova i praktično osudila sebe na bar još nekoliko sezona bez plej ofa.

(foto: ESPN.com)

Nastavak na MVP.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.