Najskuplji fudbaler Lestera pretukao suprugu za rođendan

Izvor: Press, 06.Apr.2017, 11:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najskuplji fudbaler Lestera pretukao suprugu za rođendan

Ahmed Musa je priveden oko jedan čas posle ponoći po lokalnom vremenu, a kako prenose britanski mediji, nešto kasnije su njegov dom posetile i dve žene iz policije kojima je njegova supruga dala izjavu.
foto: novosti.rs
Fudbaler Lestera Ahmed Musa uhapšen je noćas u Lesteru zbog optužbi da je pretukao suprugu.
Nigerijac je priveden oko jedan čas posle ponoći po lokalnom vremenu, a >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << kako prenose britanski mediji, nešto kasnije su Musin dom posetile i dve žene iz policije kojima je njegova supruga dala izjavu.
Još uvek nema detaljnijih informacija zbog čega je došlo do sukoba, s obzirom da je Musina supruga Džamila 5. aprila proslavila rođendan.
Musa je u Lester za rekordnih 16,6 miliona funti (najveća suma u istoriji kluba) stigao iz moskovskog CSKA. Najbolju partiju je pružio naprijateljskom meču sa Barsleonom, kada je Kataloncima dao dva pogotka.














Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.