Najmalerozniji tim sezone – Panatinaikos

Izvor: B92, 08.Nov.2023, 14:00

Najmalerozniji tim sezone – Panatinaikos

Košarkaši Panatinaikosa ne blistaju uprkos velikim očekivanjima što je u velikoj meri posledica stalnih povreda koje prate Atamanove adute.

Poslednji u nizu igrača koji će morati na poštedu, i to dužu, je Huančo Ernangomes koji će odsustvovati naredna dva meseca.

Španski košarkaš doživeo je frakturu malog prsta ruek i čegaka operativni zahvat. Povredio se na treningu.

Ataman od početka sezone ni u jednom trenutku nije mogao da računa na sve >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << igrače koje iam na raspolaganju. Šestorica su zbog težih i lakših povreda bila van stroja.

Joanis Papapetru je nedavno obavio operaciju na levom kolenu i njega čeka najduža pauza od svih povređenih. Njegov povratak na teren ne očekuje se ove godine.

Konstantinos Mitoglu je još pre Mundobasketa polomio prst, Kostas Slukas je zbog problema sa potkolenicom bio izvesno vreme "u autu", a prethodni evroligaški meč propustio je zbog - gastroenteritisa.

Ataman ne račuan neko vreme ni na Vildosu - iz istog razloga, povrede.

Argentinac je iskrenuo zglob još u predsezojni, a sada ga muči Ahilova tetiva na desnoj nozi.

Ni to nije kraj mukama Atinjana.

I Lefteris Mandzukas nije fit pošto je zbog bakterije morao na poštedu i tako suzio ionako suženu rotaciju.

PAO nakon šest kola Evrolige ima polovičan učinak.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.