Najgora stvar koju sam ikada uradio; Da Lebron ubije čoveka, faul bi dosudili mrtvacu

Izvor: B92, 05.Dec.2019, 17:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Najgora stvar koju sam ikada uradio"; "Da Lebron ubije čoveka, faul bi dosudili mrtvacu"

Najbolji košarkaš današnjice Lebron Džejms priznao je da je napravio korake.

Video-snimak na kojem se može videti kako Džejms pravi jedne od najočiglednijih koraka u karijeri obišao je internet i uzdrmao društvene mreže.

Razlog takvih reakcija bio je taj što sudije nisu dosudile korake asu Los Anđeles Lejkersa, a on je posle meča bio svestan šta je uradio.

"To je bila jedna od najgorih, verovatno najgora stvar koju sam ikada uradio u karijeri. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Nisam ni shvatio (šta sam uradio) do poluvremena, tek kada mi je jedan od trenera pokazao", izjavio je Džejms i dodao:

"Žao mi je sudija jer će ih zbog toga verovatno kazniti, ili nešto slično... Bilo je to poprilično loše".

Popularni "Barstool Sports" ja na Tviteru okačio snimak Lebronovog trenutka nepažnje.

"Lebron bi mogao da ubije čoveka na terenu i oni bi faul dosudili mrtvacu", navela je redakcija tog portala, aludirajući na privilegovan tretman koji sve velike zvezde u NBA ligi imaju.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.