Najdžel Pirson novi menadžer Votforda

Izvor: RTS, 06.Dec.2019, 21:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najdžel Pirson novi menadžer Votforda

Uprava Premijerligaša Votforda imenovala je Najdžela Pirsona za novog menadžera kluba, koji je ubedljivo poslenji na tabeli posle 15 odigranih kola.
Pirson je iskusan trener, koji je vodio nekolicinu klubova, a najdublji trag ostavio je u Lesteru, sa kojim je osvojio Ligu jedan, kao i Čempionšip 2014. godine.

Osim "lisica", Pirson je predvpodio Sautempton, Hal i Derbi, a bio je i pomoćnik >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << selektora mlade reprezentacije Engleske.
Pirson će na klupi "stršljenova" zameniti Španca Kikea Sančesa Floresa, koji je sa ekipom Votforda osvojio samo osam bodova u prvih 15 kola engleskog šampionata.
Votford u subotu igra utakmicu 16. kola protiv Kristal Palasa, a ekipu će predvoditi trener mlade ekipe Hejden Malins.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.