Najbolji teniser sveta u poseti Ostrogu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Jan.2022, 15:41

Najbolji teniser sveta u poseti Ostrogu

Najbolji svetski teniser i jedan od najpoznatijih sportista sveta Novak Đoković posetio je manastir Ostrog i poklonio se moštima Svetog Vasilija Ostroškog Čudotvorca.

Novak se u Ostrogu sreo sa Visokopreosveštenim Mitropolitom crnogorsko-primorskim Joanikijem i bratijom manastira. Nakon obilaska mastirskih svetinja, druženje sa dragim gostom nastavljeno je u manastirskoj trpezariji gdje se razgovaralo i o poslednjim dešavanjima i iskušenjima kroz koje Novak prolazi >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << poslednjih mesec dana. Mitropolit Joanikije je poželeo Novaku da se što pre vrati na teren i ponovo počne da se bavi onim po čemu je proslavio ne samo sebe već i svoj narod i svoju državu.

U znak molitvenog sećanja na ovu posjetu Mitropolit Joanikije je Novaku Đokoviću poklonio ikonu Svetog Vasilija Ostroškog da mu on bude pomoćnik na svim njegovim putevima.

Mijatović: Novak je poštovao propise, žao mi je zbog njega

Proslavljeni fudbaler i legenda Real Madrida Predrag Mijatović izjavio je da je razgovarao sa najboljim teniserom sveta Novakom Đokovicvhem dok je bio u Australiji.

"On je moj prijatelj i razgovarali smo kada je bio u Australiji. Sport bi trebalo da bude van čitave ove zbrke oko vakcinacije. On je poštovao sve propise pre putovanja, ali vlada je bila pod velikim pritiskom. Veoma mi je žao zbog njega. On će morati da razmisli i donese najbolju odluku", rekao je Mijatović za španski radio Marka.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.