Najbolji strelac Portugala na kraju u Junajtedu? (video)

Izvor: Sportske.net, 12.Maj.2020, 12:22

Najbolji strelac Portugala na kraju u Junajtedu? (video)

Za Brazilca predstoji velika borba.

Sve su šanse da će se Odion Igalo vratiti u Kinu po isteku šestomesečne pozajmice. Šangaj potražuje dvadeset miliona evra za svog napadača, "crveni đavoli" nisu kadri da uplate tu sumu.

Klub sa "Old Traforda" će tako nastaviti potragu za novim napadačem, izgleda da su ga i našli na "La Lužu".

Benfika u Primeiri bije bitku sa Portom, ono što vodi "orlove" u borbi za novu titulu jesu golovi Karlosa Vinisijusa. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<

Upravo je dvadesetpetogodišnji Brazilac i najbolji strelac prve lige Portugala, nekada vezni igrač koji je prebačen na 'devetku' je postigao 15 golova u ligi a 20 ukupno u dosadašnjem delu sezone.

Ono što karakteriše igrače Benfike jesu visoke otkupne klauzule. Vinisijusova glasi na 88 miliona funti, ali će Junajted otvoriti pregovore sa dosta manjom sumom. Solskjerov tim je spreman da ponudi sumu od 35 miliona funti, računa se da će portugalski klub teško doći do željene sume zbog finansijski udara kao posledica korona pandemije.

Vinisijus je igrao i za Monako, Napoli, Rio Ave, ali mu je tek ekipa sa "La Luža" dozvolila da prikaže svoj talenat u potpunosti.

  

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.