Najbolji igrač PL? Van Dajk glasao za igrača Mančester sitija!

Izvor: Sportske.net, 09.Apr.2019, 11:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najbolji igrač PL? Van Dajk glasao za igrača Mančester sitija!

Ko će biti najbolji fudbaler Premijer lige na kraju ove sezone?

Nekoliko je kandidata za najboljeg igrača Premijer lige, a jedan od njih jeste i Rahim Sterling.

Igra fantastično ove sezone, njegova brzina je veliki problem za većinu fudbalera u odbrani, a to je zapazio i Virdžil Van Dajk, defanzivac Liverpula koji je istakao da je upravo Sterling najbolji igrač sezone.

"Glasao sam za Rahima Sterlinga. Uradio sam onako kako sam mislio, a mislim da >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << zaslužuje to. On ima fantastičnu sezonu. Jedini za koga bih glasao pored njega jeste Bernardo Silva", rekao je Van Dajk.

Igrač godine u izboru igrača je jedno od priznanja koje se dodeljuje na kraju sezone Premijer lige, a igrači nisu u mogućnosti da glasaju za svoje saigrače. Ipak, mnogi primenjuju da ne glasaju za najveće rivale, što u ovom slučaju definitivno nije slučaj sa Van Dajkom.

Svakako, Van Dajk je jedan od igrača koji bi mogli na kraju da pokupe nagrade za igrača sezone u Premijer ligi.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Van Dajk: Keitin drugi gol? Veoma važan, za tim i njega...

Izvor: RTS, 10.Apr.2019, 10:53

Odbrambeni fudbaler Liverpula Virdžil van Dajk istakao je značaj saigrača Nabija Keite u pobedi nad Portom (2:0) u četvrtfinalu Lige šampiona. . Vezista iz Gvineje, koji je često bio na udaru kritika jer nije mogao da...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.