Najbolji fudbaler sveta neće ići u zatvor, ali će morati da plati astronomsku cifru

Izvor: BKTV News, 27.Jul.2018, 13:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najbolji fudbaler sveta neće ići u zatvor, ali će morati da plati astronomsku cifru

Najbolji fudbaler sveta i napadač Juventusa Kristijano Ronaldo biće kažnjen sa 3,2 miliona evra i 24 meseca zatvora, ali neće završiti iza rešetaka zbog utaje poreza u Španiji, objavio je danas tužilac.

Doskorašnji fudbaler Real Madrida, iako je demantovao takve navode, optužen je da nije prijavio 14,7 miliona evra na ime imidž-prava, pa će morati da plati kaznu.

Ronaldo neće ići u zatvor jer zakon u Španiji, u takvim slučajevima, nalaže da samo kazna >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << preko dve godine mora da se odradi iza rešetaka, ali mu sleduje velika novčana sankcija.

Pored toga, imaće troškove od milion evra kamate i 250 evra dnevno koji pokrivaju kaznu od dve godine zatvora.

Portigalac će na taj način platiti oko 19 miliona evra ukupno.

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ronaldo kažnjen kao Mesi – po džepu

Izvor: B92, 27.Jul.2018

Najbolji fudbaler sveta i napadač Juventusa Kristijano Ronaldo kažnjen je 3,2 miliona evra i 24 meseca zatvora, zbog utaje poreza u Španiji..Doskorašnji fudbaler Real Madrida, iako je demantovao takve navode, optužen je da nije prijavio 14,7 miliona evra na ime imidž-prava, pa će morati da plati...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.