Najbizarniji i najkraći intervju s Dejnom Vajtom ikad: Voditelj OVO izgovorio, on ODMAH napustio studio (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Feb.2024, 21:53

Najbizarniji i najkraći intervju s Dejnom Vajtom ikad: Voditelj OVO izgovorio, on ODMAH napustio studio (VIDEO)

Mislio je da ga domaćin zavitlava.

Dejna Vajt (54), prvi čovek UFC-a, odradio je jedan od najbizarnijih intervjua u svom životu. Naime, američki biznismen gostovao je u podcastu Hauija Mandela, ali njegov boravak u studiju bio je rekordno kratak.

Domaćin podkasta mu je na početku iskazao veliko poštovanje i nahvalio ga, pa je podkast otvorio rečima:

- Ne mogu vam dovoljno zahvaliti što ste ovde... Vi niste samo neverovatan poslovni čovek, vi ste >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << inspiracija, vi ste filozof, ljubomoran sam na način na koji poslujete, na način na koji vodite posao i vaša prijateljstva i medije. Ne mogu vam dovoljno zahvaliti što ste ovde - izgovorio je voditelj.

No, Vajtu se te reči očito nisu svidele ili je mislio da je Mandel ironičan, pa je odlučio ekspresno otići iz emisije.

- Hvala vam na lepim rečima, cenim to. Znate šta? Umoran sam od podkasta, j***no umoran, neću ih više snimati - poručio je, ustao sa stolice i izašao iz studija, što je izazvalo šok ostalih učesnika podkasta.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.