Najavljen remaster WarCraft 3  Warcraft 3: Reforged!

Izvor: B92, 02.Nov.2018, 22:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najavljen remaster WarCraft 3 " Warcraft 3: Reforged!

Jedna od najuzbudljivijih i verovatno najvećih vesti večeras sa otvaranja BlizzCona jeste nešto zbog čega ovde u redakciji mnogi tridesetogodišnjaci sada liju suze radosnice – najavljen je rimejk legendarne strategije WarCraft 3 pod imenom – Warcraft 3: Reforged!

U pitanju je remaster, ali koji izgleda praktično kao nova igra, sa neverovatnim novim vizualima, imajući u vidu da je 15 godina stara, od kojih nam se posebno sviđa kako unikatno izgledaju novi heroji, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je osveženje dobilo sve – mape, jedinice, zgrade, kampovi, korisnički interfejs, kao i sve kampanje iz igre.

Što se balansa tiče, igra će zadržati sve ono što se sa balansom radi u aktuelnoj WarCraft III verziji igre, a koja poslednjih meseci dobija jako puno podrške i balansiranja, sa patchom 1.30.

Urađen je i potpuno novi uvodni sinematik, a ispod možete videti gejmplej trejler igre. Za ostale detalje i više snimaka i slika, posetite zvaničnu stranicu igre, a mi jedva čekamo da testiramo beta demo!

Izvor: RUR

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.