Naingolan: Nisam ja hteo da idem, klub je hteo da me proda

Izvor: B92, 22.Jun.2018, 09:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Naingolan: Nisam ja hteo da idem, klub je hteo da me proda

Belgijski fudbaler Rađa Naingolan kaže da odlazak iz Rome nije bio njegova ideja, ali da je Inter u svakom slučaju želeo da ga dovede.

Sve je spremno za njegov prelazak u Inter za 24 miliona evra. On će sa Santonom, Zaniolom i Spaletijem ponovo sarađivati.

"Uvek ću nositi boje Rome u svom srcu, ali je klub hteo da me proda. Pamtiću svaki trenutak koji sam proživeo, a Romu napuštam nakon što sam joj pružio sve ovih sezona. Inter me je stvarno želeo, više >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nego bilo ko drugi, mogu da im zahvalim na tome. Spaleti je jako dobar trener i srećan sam što ću sa njim opet raditi", rekao je Naingolan Gazeti delo Sport.

Da podsetimo, on je otpao sa spiska Belgije za Svetsko prvenstvo, a Roma je ove sezone stigla do polufinala Lige šampiona gde je izgubila od Liverpula.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.