Nagrada za titulu - Ivanović ostaje u Baskoniji

Izvor: RTS, 01.Jul.2020, 13:14

Nagrada za titulu - Ivanović ostaje u Baskoniji

Duško Ivanović ostaje trener Baskonije i sledeće godine, saopštio je predsednik novog šampiona Španije Hose Antonio Kereheta.
Baskonija je u Valensiji napravila veliki rezultat i iz drugog plana osvojila titulu u Endesa ligi, pobedom u finalu završnog turnira protiv favorizovane Barselone 69:67.

"Duško je promenio put našeg tima, razumeo je naš DNK i filozofiju. Imamo dogovor sa njim, ali nismo to još uvek zvanično objavili. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Ostaće sa nama", rekao je Kereheta za radio Marka.
Baskijski klub četiri puta u istoriji bio je državni šampion, a tri trofeja doneo je im je upravo Ivanović (2002, 2010, 2020).
Crnogorski trener Baskoniju je preuzeo krajem 2019. godine, treći put u svojoj karijeri.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Predsednik Baskonije: Ivanović ostaje sa nama

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Jul.2020

Duško Ivanović ostaje trener Baskonije i sledeće godine, saopštio je predsednik novog šampiona Španije Hose Antonio Kereheta...Baskonija je sinoć u Valensiji osvojila titulu pobedom u finalu završnog turnira protiv favorizovane Barselone 69:67..."Duško je promenio put našeg tima, razumeo je...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

"Duško razume naš DNK i filozofiju – ostaje sa nama"

Izvor: B92, 01.Jul.2020

Duško Ivanović ostaje trener Baskonije i sledeće godine, saopštio je predsednik novog šampiona Španije Hose Antonio Kereheta...Baskonija je u utorak u Valensiji osvojila titulu pobedom u finalu završnog turnira protiv favorizovane Barselone 69:67..."Duško je promenio put našeg tima, razumeo...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.