Izvor: MozzartSport.com, 06.Apr.2021, 19:51

Nagrada za sjajne partije: Vest Hem sprema Dosonu dvogodišnji ugovor

Mojesov tim je dobio na čvrstini onog trenutka kada se pozajmljeni igrač Votforda ustalio u srcu odbrane Čekićara

Ušao je Kreg Doson na mala vrata Olimpijskog stadiona u Londonu i vrlo brzo je postao miljenik Dejvida Mojesa i komandant Vest Hemove odbrane. Defanzivac sa zavidnim iskustvom igranja u Premijer ligi stigao je u Vest Hem na pozajmicu iz Votforda, trebalo je da bude dopuna i rešenje za kojim će Dejvid Mojes povremeno posegnuti. Sada je pred >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << dobijanjem dvogodišnjeg ugovora.

Dosona pozajmica isteći će na leto, ali su čelni ljudi Čekićara voljni da 30-godišnjem štoperu ponude ugovor kojim će ga vezati do leta 2023. godine. Do dolaska u Vest Hem, Doson je sakupio 182 nastupa u Premijer ligi braneći boje Vest Bromvič Albiona i Votforda, a odbranom Čekićara je dirigovao 15 puta i za to vreme je postigao tri gola.

Premijer liga, subota, 13.30: (3.70) Njukasl (3.40) Vest Hem (2.05)

Vest Hem je sa Kregom Dosonom u timu ostvario devet pobeda, a na utakmicama mreža Čekićara ostala je netaknuta.

„Dolazak u Vest Hem bio je sjajan potez za mene. Privilegija je igrati za klub sa tako velikom tradicijom. Tim ima potencijal, krasi ga zajedništvo i uzbuđen sam zbog svega što možemo da postignemo“, rekao je Doson za klupski sajt.

Čekićari su imali izuzetno težak raspored na startu Premijer lige. Derbi do derbija, mnogi su im prognozirali ispadanje u Čempionšip, a Mojesov sastav se trenutno nalazi na četvrtoj poziciji. Ukoliko ne bude posustao u finišu, naredne sezone će se na Olimpijskom stadionu intonirati himna i zatresti mušema Lige šampiona.

„Kregovi nastupi, stav i uticaj na igru i tim pokazuju zašto zaslužuje da dobije ugovor. Stigao je sa bogatim iskustvom igranja u Premijer ligi i to nam je bilo zaista važno. Morao je strpljivo da sačeka šansu, dobio je i zgrabio. Uvek težimo tome da nadogradimo tim, a stalni ugovor za Krega će doprineti tome“, poručio je Dejvid Mojes.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.