Nagetsi hvale Radičevića: Zna kako da vodi tim, da pogodi, asistira...

Izvor: MozzartSport.com, 09.Jul.2017, 21:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nagetsi hvale Radičevića: Zna kako da vodi tim, da pogodi, asistira...

Mladi košarkaš nastupima u Letnjoj ligi kupuje poverenje Denvera

Nikola Radičević nastupa za Denver Nagetse na Letnjoj ligi u Las Vegasu. Momak koji ima 23 godine i nastupa za Betis u ACB ligi pokazuje dobre partije, pa je čak dobio i pohvale iz stručnog štaba Nagetsa.

On je protiv Hjustona postigao četiri poena, imao tri skoka i dve asistencije za 16 minuta, ali u odnosu na brojke mnogo je jači utisak ostavila njegova igra.

"Kontroliše >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << igru, može da pogodi, ali i da udeli ekstra dodavanje. Veoma je dobar. Profesionalac je. Igrao je mnogo velikih utakmica. Zna kako da vodi tim, kako da pronađe saigrače na pravom mestu. Uvek komunicira i govori", rekao je trener Nori.

I sam Radičević koji je u prošlosti imao dosta pehova sa povredom ističe da mu je lepo u dresu Denvera i da se trudi da napreduje.

"Srećan sam i veoma mi je lepo ovde. Konačno mogu da provedem leto u Denveru. Postoji mnogo stvari koje moram da unapredim i to je jedan od razloga zbog kojih sam ovde. Ovo je pravo mesto da radim na stvarima koje treba da popravim", rekao je Radičević.

Rođeni Čačanin je 2015. godine izabran od strane Denvera kao 57. pik druge runde, a od 2012. je u Sevilji.

Viećemo kako će se dalje kretati njegova karijera.

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

NAGETSI ODUŠEVLJENI: Hoće li Denver neočekivano dobiti još jednog Srbina? (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 10.Jul.2017, 09:10

Igrama u Letnjoj ligi nekadašnji vundekrind pokušava da ‘kupi’ ugovor sa Nagetsima.. . Nikola Radičević se trenutno nalazi u Las Vegasu, kao pik kluba čiji je igrač i njegov imenjak Jokić.. Umesto na odmor, košarkaš Betisa je krenuo put SAD gde je nastavio sa dobrim igrama koje je pokazivao...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.