Nagelsman sumnja da će ostati na kormilu Nemačke posle juna

Izvor: B92, 09.Feb.2024, 22:00

Nagelsman sumnja da će ostati na kormilu Nemačke posle juna

Reprezentacija Nemačke će narednog leta po svemu sudeći morati da traži novog selektora.

Posle žreba grupa za novi ciklus Lige nacija, selektor "pancera" Julijan Nagelsman dao je interesantnu izjavu koja se tiče njegove budućnosti na kormilu Nemačke.

Kada su ga u Parizu pitali da li će posle Euro 2024 i dalje biti selektor Nemačke, bio je vrlo jasan.

"Nisam još mislio o tome. Sudeći po tome da mi ugovor ističe posle Euro i kako stvari idu sada, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << onda verovatno neću biti tu. To sam rekao još na početku mandata. Euro je trenutno u centru naše pažnje. Posle toga ćemo videti da li ću i dalje biti selektor. Ako budem, dobro ćemo se pripremiti i pokušati da pobedimo u našoj grupi", rekao je Nagelsman.

Inače, Nemačka je u grupi A3 gde su i reprezentacije Holandije, Mađarske i Bosne i Hercegovine.

Pojedini mediji tvrde da Nagelsman ima jasne ambicije da se vrati klupskom fudbalu i da bi voleo da preuzme posao u Barseloni, dok ga dovode i u vezu sa klupom Liverpula.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.