Nagelsman: Ako žele da mi naude, neka ih

Izvor: B92, 17.Mar.2023, 22:45

Nagelsman: Ako žele da mi naude, neka ih

Julijan Nagelsman, trener fudbalera Bajerna, veoma je nezadovoljan.

On je jako ljut što je nepoznata osoba otkrila taktičke planove ekipe pred meč sa Bohumom 11. februara.

Bajern je i pored toga pobedio sa 3:0, ali Nagelsman to nije zaboravio, pa je pred gostovanje Bajeru iz Leverkuzena u nedelju rekao šta mu je na srcu.

"Krtice su zaštićena vrsta. Svaki put kada se vozite bavarskim područjem, videćete 80 hiljada krtičnjaka. Ne možete ih se rešiti, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << zato je potraga za krticom jako komplikovana. Nervozan sam. Šta ta osoba dobija time što otkriva moje planove? Čemu se nada? Pokušavam da shvatim koji je motiv, ali mi ne uspeva", izjavio je Nagelsman.

To nije bilo dovoljno, pa je nastavio u sličnom stilu.

"Važno mi je da se uveče mogu pogledati u ogledalo zbog toga što sam se dobro ponašao prema igračima i kolegama trenerima. Nadam se da se ta osoba neće moći da se pogleda u ogledalo. Godinama sam razmišljao o tome kako realizovati svoje ideje i pripremiti igrače. Ako ta osoba, koja ovo otkriva, želi da mi naudi, neka tako bude", zaključio je Nagelsman.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.